logo-tekst

Græsklipning i haver, parker og grønne områder

Hos Anlægsgartner Kim Pedersen tilbyder vi græsklipning i Kolding og omegn. Vi har vedligeholdt haver, parker og anlæg for private, firmaer og boligforeninger i mere end 20 år.

Vi kan tilbyde forskellige former for aftaler, hvor nogle udelukkende vælger en aftale med fast græsklipning, mens andre samtidig ønsker anden vedligeholdelse.

Vi tilbyder græsklipning af arealer i alle størrelser

​Vi varetager gerne al vedligeholdelse i haver, parker og anlæg, uagtet størrelsen, men mange private, virksomheder og foreninger ønsker kun aflastning i forbindelse med græsklipning.

Det gælder især for grønne områder i grundejerforeninger og boligforeninger, hvor vi kan komme 2-4 gange om måneden for at klippe græsset.

Der er også mange private, som ikke selv ønsker at klippe græsset. Der kan være forskellige årsager til dette, og der kan også være mange årsager til at fravælge en robotklipper.

Vi kommer så i aftalte intervaller i sæsonen for at udføre græsklipning. Der kan endvidere være tale om kortere aftaler, mens I er på en længere ferie, eller mens en medarbejder har en eller anden form for fravær.

Kontakt os for at høre om vores haveløsninger

​Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på græsklipning eller anden form for haveservice. Vi kommer gerne forbi på et uforpligtende besøg for at se på mulighederne.

Du kan ringe til Anlægsgartner Kim Pedersen på telefon 28 66 01 00, men du kan naturligvis også sende en e-mail til os på kim74@hotmail.dk.

Få et uforpligtende og

Gratis tilbud​

Udfyld formularen og beskriv den opgave du ønsker tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Anlægsgartner Kim Pedersen​

CVR: 2762850

Adresse​

Drosselvej 12

6000 Kolding​

Kontakt os​

Telefon: 28 66 01 00

E-mail: kim74@hotmail.dk